Oefengroepen Verbindend Communiceren

In de avondoefengroep werken we met het boek “Stop met aardig zijn” van Thomas D’Ansembourg en er is ruimte voor eigen vragen en situaties. We werken met verschillende oefenvormen en het is een groep voor gevorderden.

De daggroep is pas in mei gestart. De deelnemers lezen in eigen tempo het boek “Geweldloze Communicatie” van Marshall Rosenberg of hebben het al gelezen. Ik bereid de ochtenden voor en probeer in te spelen op thema’s, waar de deelnemers mee komen.

In beide groepen stel ik de opzet en inhoud samen in afstemming met de deelnemers. Mijn begeleiding is gericht op het creëren van een veilige atmosfeer in de groep, waarin we nieuw gedrag kunnen oefenen met veel compassie voor hoe we het op dit moment doen. Ik geniet van de echtheid, diepgang en humor in de groepen en het samen groeien naar meer empathie en verbinding, (niet alleen m.b.t. de ander, maar zeker ook voor en met onszelf).

De groepen bestaan uit minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. We komen bij elkaar in een van de meditatieruimtes van woongemeenschap De Wonne, Noorderhagen 25, 2 minuten lopen van het station.
De kosten zijn € 15.- per keer (inclusief BTW en hand-outs) + € 1,- per keer voor koffie of thee.

En zoals in de agenda vermeld, starten we waarschijnlijk begin januari 2018 een oefengroep in Hengelo.

Terug naar agenda